Opšti uslovi poručivanja i dostave

OPŠTI USLOVI PORUČIVANJA I DOSTAVE

Ovi opšti uslovi odnose se na korišćenje internet poručivanja i prodaje preko web sajta borisdjuric.com, na području Republike Srbije, u daljem tekstu web sajt.
Pravo poručivanja imaju isključivo fizička lica.
Ukoliko se odlučite za kupovinu porudžbinom preko ovog web sajta, prihvatate obavezu da bezuslovno poštujete i da ste saglasni sa uslovima i pravilima koji su navedeni:

1. Za poručivanje preko ovog sajta nije potrebno registrovanje, ali ste u obavezi da u formularu za poručivanje unesete istinite podatke: Ime i prezime, email adresa, adresa stanovanja i broj telefona koji služe isključivo za dostavu proizvoda ili usluge koju poručujete.
Prihvatanjem opštih uslova poručivanja i prodaje dajete saglasnost da tražene informacije uđu u bazu podataka na web sajtu.
Odgovornost za tačnost i potpunost unetih podataka prilikom registracije od strane Kupca/Potrošača je na Kupcu / Potrošaču.
O eventualnim promenama u podacima, koje ste kao Kupac/Potrošač uneli prilikom popune porudžbenice, a koje su se desile pre prijema pošiljke, treba da nas obavestite o nastalim promenama putem e-mail adrese: autorborisdjuric@gmail.com.

2. Uslovi dostave su određeni opštim pravilima kompanije koja vrši dostavu. Prodavac ne snosi nikakvu pravnu odgovornost za eventualnu štetu nastalu nakon predaje porudžbine kuriru kompanije za dostavu. Tempo dostave može biti od par dana ukoliko je porudžbina na stanju i do najkasnije dve nedelje ukoliko je potrebno poručiti tiraž iz proizvodnje.

3. Sve cene su izražene u dinarima sa PDV-om na dan porudžbine.

4. Proizvodi se poručuju elektronskim putem, pritiskom dugmeta “Poruči” nakon koga se otvara kontakt forma (elektornska porudžbenica) sa poljima koje je potrebno ispravno popuniti.

Da bi se aktiviralo dugme “pošalji” koje popunjenu elektronsku porudžbenicu šalje na email prodavca, kupac/poručilac je dužan da pročita Opšte uslove poručivanja i dostave prikazane na linku i čekiranjem poljza za prihvatanje Opštih uslova potvrdi da je sa uslovima poručivanja i dostave upoznat i saglasan. Roba se smatra poručenom u trenutku kada Kupac/Potrošač aktivira (klikne) dugme “Pošalji”.

5. Kupac/Potrošač se obavezuje da će poručene proizvode kao i naknadu za dostavu platiti pouzećem, odnosno gotovinom koju daje kuriru dostavne službe prilikom uručenja robe.

6. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

7. PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškove

8. Web sajt se obvezuje da će čuvati anonimnost (privatnost) svih registrovanih Kupaca/Potrošača. Prilikom unošenja podataka Kupca/potrošača, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika
U ime www.borisdjuric.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost
svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za dostavu poručene robe.

Otprema robe
Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac/Potrošač je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe, proveri eventualna vidljiva oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe ukoliko roba ima vidljivih nedostataka. Ukoliko naknadno primeti oštećenja na robi i robu nije vratio dostavljaču, Kupac/Potrošač je dužan da takvu robu ne baca, već da kontaktira www.borisdjuric.com,

Način i rokovi dostava robe
Web sajta zadržava pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja na zloupotrebu ili kršenje nekog od Uslova i pravila korišćenja, što istovremeno povlači sa sobom brisanje potrošača iz baze i onemogućavanje novih porudžbina. Web sajt zadržava pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja da bi isporukom robe mogao biti narušen fizički ili psihički integritet zaposlenih koji vrše isporuku robe.

Izjava o “kolačićima”
Web sajt koristi kolačiće „cookie“ isključivo kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. ‘session id’, kako bi se osiguralo da tokom trajanja sesije web sajt prepoznaje i pamti korisnikov pretraživač (browser), a samim tim i korisnika i na taj način omogući poručivanje.

Izuzimanje iz usluga internet prodaje
Troškovi korišćenja interneta, telefona, korišćenje uređaja za pristup web stranicama, ne spada u usluge internet prodaje, i web sajt borisdjuric.com se oslobađa bilo kakve odgovornosti za pobrojane troškove Kupca.

Intelektualna svojina
Sadržaj web sajta borisdjuric.com je zaštićen i navedeno privredno društvo ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korišćenje.

Vremensko važenje pravila
Vlasnik web sajta borisdjuric.com može u bilo kom trenutku, da ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova i pravila korišćenja internet poručivanja. Bilo kakva izmena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupa na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na stranici web sajta koja se tiče Opštih uslova poručivanja i dostave. Ako nastavite da koristite web sajt borisdjuric.com nakon što su izmenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatra se da ste prihvatili nove Uslove i pravila korišćenja.
Web sajt borisdjuric.com se oslobađa odgovornosti eventualnih posledica proizašlih iz promena Uslova internet prodavnice.

Ukoliko se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja Internet prodavnice, nakon promene ili nakon registracije kao Kupac/Potrošač, molimo Vas nemojte koristiti web stranice Internet prodavnice. Molimo Vas obratite se putem e-maila na adresu autorborisdjuric@gmail.com, ili telefonskim pozivom na broj 011/44 88 408.

Za sva pitanja i primedbe u vezi sa prodajom putem online prodavnice možete nam pisati na e-mail: autorborisdjuric@gmail.com.